Merhaba !
Sayfa: [1]   Aşağı git
Gönderen Konu: HAVALARMI SOGUN SİTEMİ SOGUK  (Okunma Sayısı 186 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BYMUSTİ
SeSLiChat
Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Aralık 23, 2009, 04:13:02 ÖÖ »

SLM SAYN  ARKADAŞLAR   HAVALARMI SOGUDU ACEP YOKSA SİTEMİ SOKUK HALA BUNU ÇÖZEMEDİM  YORUMLARINIZI BEKLİYOM  (BYMUSTİ)

Tuana
Tuana
Administrator
Hero Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Aralık 23, 2009, 05:23:17 ÖÖ »

Niko gitti site bitti:p

Ama artık niko dönemi yok işine gelenler gelsin siteye...Benim ilk zamanlarımı bilen bilir.. Artık eskisi gibi otorite ve kurallar var... Canı isteyen gelir canı istemeyene niye gelmiyorsun bile demem..

Kimseye yüz vermeye dost olmaya gelmiyor bunu anladım ben geçtigimiz zamanda..Arkadaşlık dostluk diyoruz aileyiz diyoruz ama anladımki ailede olsak aramızda mesafe olması lazım...

Bide bi başkasına görev verdigimde niye çekememezlik oluyor onuda anlamıs degilim...Hakedene veriyorum Hak eden yükseliyor..kimseden user beklentim yok getirdiklerimi kaçırmayın yeter diyorum...muhabbet etmekten aciz verdigim görevi yargılayıp benden hesap soruyor...

Daha bu bişey degil.. İstedigim gibi birini buluyum chat master yapıcam.....

bülent
bülent
SeSLiChat
Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

SANAL ALEM YALANNNNNNN ALEM

« Yanıtla #2 : Aralık 23, 2009, 10:11:13 ÖÖ »

evet havalar da soğuk eski dostluklarda yok bence sitede soğuk bana göre
tuana site sizin istediğini yapabilirsin kimsenin size hesap sormamalı soranlar da önce kendi eksikliklerini tamamlamaya çalışsınlar kimse kimseye kabahat bulmasın herkes kendine çeki düzen versin diyorum

saygılar tüm arkadaslara

Sakladığın sır senin esirindir. Açığa vurursan sen onun esiri olursun. (Hz. Ali (r.a))

BYMUSTİ
SeSLiChat
Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Aralık 24, 2009, 11:49:29 ÖÖ »

KEŞKE HAVALAR SOGUK OLSA HERŞEY SOGUKYA BURDA

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: